Daisy de Klerk wint Heel Niedorp Bakt!

Daisy de Klerk wint Heel Niedorp Bakt!

Daisy de Klerk is de winnares geworden van Heel Niedorp Bakt! De 22-jarige inwoonster van Nieuwe Niedorp won met een chocoladetaart met koekbodem en krokante pecannoten waarvan haar moeder wist dat ze zeker zou winnen. ,,Zelf wist ik dat hij lekker was, maar van de winst ging ik niet uit”, aldus Daisy die een basisopleiding patisserie heeft gevolgd.

,,Koken in het algemeen en banket in het bijzonder is mijn passie”, stelt de vrouw die vandaag (woensdag) in de bakkerij van Bakker Koning in De Goorn haar taart maakte. ,,Daarnaast vond ik vorig jaar, toen ik voor het eerst meedeed, het al een heel leuk evenement. Je bent samen met dorpsgenoten bezig met taarten maken en je deelt je taart met ouderen. Echt dorps, echt gezellig en betrokken. Juist omdat ik van de grote stad kom waardeer ik dit heel erg”, aldus een trotse winnares. Haar taart is de vanaf volgende week te verkrijgen bij de vestiging van Bakker Koning in Nieuwe Niedorp aan de Trambaan 77.